shuriken-153172_640

Schrijnwerkerij Schroef & Spijker

Ramen en deuren – Daken – Maatwerk

 

KWALITEIT VOOR EEN BETAALBARE PRIJS

Schrijnwerkerij Schroef & Spijker: uw partner voor binnen- en buitenschrijnwerk

Ramen en deuren

Schrijnwerkerij Schroef en Spijker is uw partner voor de plaatsing van nieuwe ramen en deuren. Wij bieden u ramen en deuren aan in alle gangbare houtsoorten en afmetingen.  

Lees meer over ons aanbod aan ramen en deuren –>

Daken

Is het dak van je huis toe aan een dringende renovatie? Schrijnwerkerij Schroef en Spijker vernieuwt je dak van top tot teen. Wij zorgen voor de houten dakconstructie, de dakbekleding en indien nodig voor dakramen en oversteken. 

Lees meer over dakrenovatie door Schrijnwerkerij Schroef & Spijker –>

Maatwerk

Passen er geen standaard meubels in je slaapkamer, badkamer of dressing? Schrijnwerkerij Schroef & Spijker maakt meubels op maat! Uitgevoerd in elke houtsoort, in een kleur die past bij je interieur.  

Lees meer over meubels op maat bij Schrijnwerkerij Schroef & Spijker –>

Onze tevreden klanten...

David B., Dendermonde

Schrijnwerkerij Schroef & Spijker heeft een nieuw dak op onze woning geplaatst. Ongeëvenaard vakmanschap, een perfecte service, een heldere voorafgaandelijke offerte en een zeer opvolging van de werken. Een aanrader voor iedereen die een nieuw dak op zijn huis wil!

Een prachtige inrichting van onze slaapkamer met meubels op maat, gemaakt door Schrijnwerkerij Schroef & Spijker! Professionele afwerking voor een betaalbare prijs. Ik wil dit bedrijf met zijn jarenlange ervaring en vakbekwame medewerkers aan iedereen aanraden!

Anna L., Scherpenheuvel