Administratieve hulp

Altijd maar die administratie: hoeveel tijd moet u er niet aan spenderen? Administratieve hulp komt in elk bedrijf van pas! We hoeven u niet te vertellen dat er heel wat komt kijken bij het leiden van een onderneming. Een hoogwaardig product creëren en voortdurend zorgen voor een betrouwbare dienstverlening: het gaat niet van een leien dakje. Uw bedrijf in de kijker zetten, klanten werven, geschikt personeel selecteren, de dagdagelijkse problemen het hoofd bieden: u moet er allemaal voor zorgen! En daarbovenop komt bovendien héél, héél veel administratie.

Hoeveel tijd moet u en uw personeel niet besteden aan het verspreiden van nieuwsbrieven en mededelingen, het ingeven van bestellingen, het aanvullen van bestanden en het controleren van gegevens van klanten of leveranciers?  En welke enorme hoeveelheden data moeten er niet dagelijks in een computersysteem ingevoerd worden?

Zoekt u naar administratieve hulp? Zonder hiervoor bijkomend personeel in dienst te nemen? Besteed een deel van uw administratie uit aan Xianti Freelance! U hoeft voor ons geen kantoorruimte te voorzien, want wij werken vanuit onze eigen lokalen. De meeste bedrijven zorgen voor een beveiligde VPN-verbinding waarmee wij rechtstreeks gegevens in de computersystemen van onze klanten ingeven. Voor elke administratieve opdracht spreken we op voorhand een vaste prijs en een deadline af.

Laat u niet overrompelen door de administratieve rompslomp die het leiden van een bedrijf met zich meebrengt! Hebt u dringend administratieve hulp nodig, maar wilt u hiervoor geen bijkomend personeel aanwerven? Maak gebruik van de diensten van Xianti Freelance!

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.