Xianti Freelance

Aantrekkelijke webcontent: Xianti Freelance zorgt ervoor

Over ons

 

Welkom op de website van Xianti Freelance! Mag ik mijzelf en mijn tekstbureau even voorstellen?

Ik ben iemand die veel en graag schrijft over de meest uiteenlopende onderwerpen: informatieve teksten, wervende webcontent, maar ook technische artikelen. Ik werk als zelfstandige freelancer in bijberoep.

Van opleiding ben ik ingenieur. Ik heb een aantal jaren in de industrie gewerkt, maar heb mij daarna toegelegd op het schrijven van verslagen en artikelen voor bedrijven, alsook op het nakijken en corrigeren van bestaande teksten (bijvoorbeeld scripties van studenten).

Ik werk deeltijds als verkoopster, maar een groot deel van mijn tijd besteed ik aan schrijven. Om van mijn passie een beroep te maken, heb ik begin augustus 2016 mijn eigen tekstbureau Xianti Freelance opgericht.

Ik schrijf inhoud voor de meest uiteenlopende websites, rekening houdend met SEO-richtlijnen en zoekwoordanalyse. Uw website moet immers gevonden worden door Google, en het liefst op de eerste pagina van de zoekresultaten terechtkomen!

Ook voor technische teksten kunt u bij Xianti Freelance terecht. Met mijn achtergrond als ingenieur heb ik er geen moeite mee om over diverse technische items te schrijven.  De onderwerpen van mijn technische artikelen kunnen variëren van waterontharders tot laserprinters en van draaibanken tot elektronische schakelingen. Een handleiding nodig voor een machine in uw bedrijf? Moet een gebruiksaanwijzing vertaald worden van het Engels naar het Nederlands? Contacteer mij!

Ik help graag studenten die hun scriptie, masterproef of bachelorproef willen laten controleren op spellingfouten. Het is immers niet altijd gemakkelijk om een heldere tekst foutloos op papier te zetten. En dat is zeker het geval als Nederlands niet uw moedertaal is.

Naast bovenstaande activiteiten bied ik bedrijven ook administratieve ondersteuning aan. Denk hierbij aan het opstellen van mailinglijsten, het up-to-date houden van adresbestanden, het ingeven van data en dergelijke meer.

Wenst u meer informatie over de diensten van mijn tekstbureau? Aarzel niet mij te contacteren!

Vera Blockx

— Advertentie —

Freelancer gezocht?

Op zoek naar een professionele freelancer voor een dringende opdracht? Vind bij Hoofdkraan de freelancer die je zoekt! 

 

 

 

Pausenstraat 58, 2360 Oud-Turnhout (België)

+32 (0)498 796457

2016 - 2020