Xianti Freelance

Aantrekkelijke webcontent: Xianti Freelance zorgt ervoor

Technical writing

Gebruiksaanwijzingen, werkinstructies, procedures: uw bedrijf heeft ze allemaal nodig!

Interne procedures, proces- en productbeschrijvingen, werkinstructies

Elke bedrijfsleider moet zorgen voor duidelijke beschrijvingen van productieprocessen, interne procedures, technische specificaties en dergelijke meer. Vooral in het kader van ISO-certificatie is het uitermate belangrijk om producteigenschappen en processen uitvoerig op papier vast te leggen.

De ervaring leert ons dat het een hele opgave is om de technische documentatie van een product of proces in orde te krijgen. Als u een kwaliteitscertificaat of accreditatie voor uw bedrijf wilt behalen, moeten uw technische documenten volledig op punt staan. In veel gevallen moet dat nog erg vlug de laatste dagen voor de audit of de inspectie gebeuren. En zoals in alle organisaties, komt u steeds tijd en personeel te kort.

Gebruiksaanwijzingen

Van de producten die uw bedrijf maakt, moet u een gebruiksaanwijzing aan uw klanten bezorgen. Een gebruiksaanwijzing moet overzichtelijk en gemakkelijk leesbaar zijn. Elke klant moet de gebruikershandleiding immers begrijpen en uw product zonder gevaar toepassen!

Anderzijds moeten er ook Nederlandstalige handleidingen van uw machines, gereedschappen en hulpmiddelen aanwezig zijn in uw bedrijf. In veel gevallen bestaat er al wel een Engelstalige handleiding, die nog naar het Nederlands vertaald moet worden.

Xianti Freelance brengt uw technische documenten in orde

Waarom zou u uw technische documentatie niet laten opstellen door een extern tekstbureau?  Xianti Freelance helpt u uit de nood! Wij schrijven gebruikershandleidingen, vertalen indien nodig Engelstalige documentatie en stellen technische beschrijvingen van uw producten, processen en procedures op.

Contacteer Xianti Freelance voor een vrijblijvende offerte en bijkomende informatie.

— Advertentie —

Freelancer gezocht?

Op zoek naar een professionele freelancer voor een dringende opdracht? Vind bij Hoofdkraan de freelancer die je zoekt! 

 

 

 

Pausenstraat 58, 2360 Oud-Turnhout (België)

+32 (0)498 796457

2016 - 2020